ایرنا
کارگروه مدیریت شرایط اضطرار وقوع پدیده گرد و غبار استان خراسان جنوبی با توجه به شرایط بحرانی در برخی شهرستانهای این استان تشکیل و بر انجام تکالیف قانونی اعضا در شرایط اضطراری آلودگی هوا تاکید شد.22 تیر
به گزارش ایرنا نشست کارگروه مدیریت شرایط اضطرار وقوع پدیده گرد و غبار استان روز پنجشنبه به ریاست مدیرکل مدیریت بحران استانداری در محل اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی برگزار شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی و دبیر کارگروه در این نشست با اشاره به شرایط بحرانی طی ۲۴ ساعت گذشته در استان که به دلیل وقوع گرد و غبار، کیفیت هوای برخی شهرستانها در وضعیت خطرناک نیز قرار گرفته است گفت: براساس استخراج دادههای ایستگاههای سنجش کیفی هوا در خراسان جنوبی از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۰ روز هوای نامطلوب حاکم بوده است.
اسدالله حاتمی افزود: با توجه شرایط موجود میطلبد حساسیت زیادی در زمینه مدیریت گرد و غبار استان داشته باشیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی نیز هدف از تشکیل این جلسه را هماندیشی به منظور کاهش آلودگی و به حداقل رساندن اثرات گرد و غبار بیان کرد و از تمامی اعضا خواست در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.
محمدعلی آخوندی بر انجام تکالیف قانونی اعضا براساس دستورالعمل شرایط وقوع گرد و غبار تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه سلامت مردم در اولویت است باید موضوعات اطلاعرسانی و آموزشهای لازم هنگام وقوع گرد و غبار به مردم ارائه شود تا شاهد کاهش صدمات و آسیبهای این پدیده در استان باشیم.
وی پس از این جلسه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کارگروه اضطراری کاهش آلودگی هوا در استان تشکیل شد و تصمیم فوری آن با توجه به پایداری گرد و غبار و احتمال تشدید آن، کاهش ساعت کار ادارات و دستگاههای دولتی در شهرستانهای نهبندان و زیرکوه بود که از ساعت ۱۰ امروز به مدت سه ساعت اعمال شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: همچنین یکی از مصوبات کارگروه این بود که با توجه به شروع تدوین و تصویب برنامه هفتم توسعه، به شکلی برنامهریزی کنیم تا در راستای پیشگیری و مقابله با ریزگردها برنامه پنج ساله تدوین شود.
وی افزود: دستگاههای دخیل در مقابله با گرد و غبار باید طی یک هفته آینده پیشنهادات خود را برای تدوین یک برنامه پنج ساله به دبیرخانه کارگروه کاهش آلودگی هوا ارائه دهند.
آخوندی با اشاره به وجود ۳۲ کانون بحرانی گرد و غبار در خراسان جنوبی گفت: پروژههایی مانند آبخیزداری و آبخوانداری و طرحهای بیابان زدایی نقش موثری در کاهش گرد و غبار دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر